Annekuzusu06666 7 haftalık bebeğimin kalp atışını duyamıyolar perşembeye kadar zaman verdiler yarın da özele gidicem inşallah Rabbim bi mucize verirde bebeğim benimledir
Ecemom_ Annekuzusu06666 sağlıkla duyarsınız inşallah kalp atışını. Ben 8. Haftada duymuştum bebeğimin kalp atışını. 💖
Annekuzusu06666 Elacihangir bugünde bi gidicem bakalım kuzum da ağrım oluyo belim kasıklarım adet sancısı gibi
Denizmrt Annekuzusu06666 hayırlı haberler al inşallah hafif kasık ağrım oluyor canm arada ama şiddetli değil kasık ağrısı sen ne durumdasın
G-l-y Annekuzusu06666 Ağrı için moralini bozma canım benim doktorum leke kanama yoksa ağrı olanğan birsey demişti inşallah duyarsın inşallah kesenin içinde bebeğini gördn mü peki
Elacihangir Annekuzusu06666 bendede var canım öyle ağrılar ara ara haber ver bizede güzel haberler alırsın inşallah canım ya
Gulcan0643 Annekuzusu06666 benimde devlet hastanesinde 7. Haftada kalp atışı duyulmamıştı 7+1 de özelde alttan muayenede kalp atışı duyuldu inşallah sizinde öyle olur
Annekuzusu06666 G-l-y yok kanama vs sadece karnım ağrıyo oda karnımın içi yani başka bişey yok bebek vardı ama çok minikti