seydabal_60 şöyle benim iç karnım küçük dümdüz olsun karnım dışarı çıkayım yemek yiyeyim yada birşeyler içelim akşama şişiyor karnım ve sabaha gene dümdüz düşün ilk gebeligimde evlilik düğün falan derken 54 le gelinlik aldım 2 ay sonra düğün oldu ve düğünden 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve bu 3 ayda 68 olmuşum düşün anladım zaten çünkü etekler olmuyordu 34 36 bedenden 38 oldum bir anda öyle devam ettik kusma falan olmadı bebeğim 33 haftalık doğdu ve 3500 kilo olarak bende 81 kilodum ama 2 haftada kilom 65 oldu sonra ben dert ettim dedim evlilik öncesi kiloma donucem emzirirken kilo gidiyor diyorlar ama spor olmadan asla oğlum 1 yaşına geldi verdim 3 ayda vermesine ama emen oğlumda verdi kilo yüzü çöktü oğlumun ve bende vermeyi birkatim sonra oğlum topladı kendini 3 yaşında emmeyi bıraktı bende dikkat etmeye başladım 62 60 arası gittim geldim eşim bebek istediğini söyledi korunmucam diyince gittim iğne oldum ve öyle böyle değil 2 3 kilo aldırdı dikkat etme ne rağmen ise yardımı asla hamile kalmışım hamile kaldığımi bilmeden bir iğne daha oldu be ben oldum mi 67 kusma ile ilk üç ay 62 falan oldu sonra 5 aylıkken bir anda kilo almaya başladım ve sadcee 2 öğün yimeme rağmen yani bebekte 2 hafta önden gidiyor en son 23 veya 24 haftalık Ken bakıldı 1000 gram üstünde idi bende anlamadım kuruyemiş yok yağ yok ama ben somon ekmek yiyebiliyorum tek malesef yoksa midem bulanıyor yani şimdide 74 düm eminim 80 olacak yine dogumuma ama bende şişme yok bu sefer ilkinde elim yüzüm şişti mesela insalalh açıklayıcı olmuştur