Papatyam_42 Hamilelikte diş bakımı için önerebileceğiniz diş macunu var mıdır kızlar sanırım her diş macununu kullanamıyoruz bi kaç kişiden duymuştum ama doğruluğundan emin olamadım önerilerinizi bekliyorum
Yogurtlupilav Papatyam_42 ilk defa duydum bunu açıkcası. İkinci hamileliğim oral b kullanıyorum. Zaten yutmadığımız için sorun olacağını sanmıyorum.
2cocuk2kopek Papatyam_42 ilk defa duyuyorum bunu öyle bir şey sanmıyorum ama olsun yani. Oral b yada signal kullanıyorum 2 aylık alışverişte toplu alırım genelde . Gargara vs kullanılmaz diye biliyorum ben
DogaMom Papatyam_42 Sensodyn kullanıyordum hadi bitkisel bir şeyler alayım dedim 1 ay kullandım resmen dişim çürüdü bence şansa bırakmayın güvendiğiniz markadan devam edin.
Plover Florürsüz olmalı diyorlar ama diş hekimleri de özellikle hamilelikte ağız florası değiştiği için florürlü kullanılmalı çürük oluşmaması için diyor. Ben miktarı küçülterek eski diş macunuma devam ediyorum.
Auri Papatyam_42 Merhabalar Hamilelikte kullandığınız diş macununu kullanmaya devam edebilirsiniz Eşim diş hekimi önerdiği şey mutlaka flörür içeren bir diş macunu kullanmak Çünkü bu süreçte değişen hormonların da etkisiyle diş problemleri yaşamaya çok müsait oluyoruz Çürük ihtimali diş eti çekilmeleri artıyor Diş bakımınıza çok dikkat etmelisiniz
Papatyam_42 Auri normalde de çok sıkıntı yaşıyorum diş etlerimde umarım fazlalaşmaz geçen gün durduk yere sağlam dişim ağrıdı🤦♀️