keyfimin-kahyasi-misin irem-16 iğneye gerek kalmamış sanki niye iğne dediler acaba çünkü haftası gelmiş 37 olmuş neredeyse normal sayılıyor . Ben uzun zamandır sancı kasılma yaşıyorum çok ileri bişey görülmediği için lafı bile edilmedi iğnenin . Özele mi giidyodunuz
Dinlemeyiseven irem-16 aynı sebeplerden yatışım yapılmıştı sancı durduruldı ve şuan 36+6 oldum siz stres yapmayın sadece :) yenidoğan hemşiresiyim bebeğinizin haftası da gayet iyi herhangi bir solunum sıkıntısı olmazsa yanınıza dahi verilir
irem-16 Dinlemeyiseven oyy canım inşallah ikimiz de sağlıkla hayırla kavuşuruz bebeklerimize❤❤❤ kaç kiloydu en son bebeğin kaç haftalıkken bakıldı
Dinlemeyiseven irem-16 taburcu olduktan sonra 3 gün aralıklarla hastaneye gittim kilosu 3 şuan :) yarın doğduğunda bakalım kaç Olacak 😅
Kendineiyibak irem-16 ya be kadar saçma. Benim arkadaşıma da doktor artık 2500 ü geçmiş ne zaman isterden doğur demiş 35. Haftada. 2500 altı prematüre oluyor.
Dinlemeyiseven Kendineiyibak 2500 altı prematüre oluyor tabiri yanlış. 37w ve sonrası prematüre olmuyor öncesi tüm haftalar prematüre burada önemli olan haftası
Kendineiyibak Dinlemeyiseven bizim doktor 35 haftalık arkadaşıma doğurabilirsin demiş 😳 şöyle ki hastanede bebek yoğun bakım yok