Jujuu_gcl Merhaba kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim folik asit kullanmıyordum doktor randevusu da en erken 3 marta bulabildim siz hangi folik asitleri kullanıyorsunuz
Mavipatik Jujuu_gcl ilk 3 ay elanatal 1 kullanmıştım diğerleri bulantı yapıyordu 🥲 3 aydan sonra elanatal 2 kullanmaya devam ettim
Hazal1234 Jujuu_gcl Ben içerik olarak çok araştırdım ve çok zengin içeriği olan imom adli bir folik asit kullanıyorum asla bulantı ve benzeri şeyler yapmiyor tavsiye ederim . Fiyatı da 475 tl 30 tane çıkıyor tam 1 ay gidiyor
Demem Jujuu_gcl osende 2m önermişti dr, b12 de içeriyor içinde, baya yükseltti b12yi. Aynı zamanda dil altı tadı da güzel, bulantı hiç yapmadı.
Hazal1234 Jujuu_gcl Evet devlet hastanesinde de broşür gibi bisey verdi aynı şeydi özele gittim en iyilerden dedi bana onu kullanmaya devam et dedi
Tomriscvn Jujuu_gcl Folicus plus vermişti doktorum araştırdım içeriğide çok güzel ama içemedim mideme dokundu doktorumda kestirdi ilaçta elimde kaldı 😕
Annekuzusu06666 Mmtomyr ayy bende onu kullanıyorum bi haftadır içemedim artık akaşmları alıcam midemi mahvediyo be
Mmtomyr Annekuzusu06666 bulantı ilacını ve folik asiti 5 dk arayla alıyorum akşamları yemekten 15-20dk sonra hiç rahatsız olmadım sizde akşam yemeğinden sonra bi deneyin bence
Deletedmom254 Jujuu_gcl ben regenesis kullanıyorum hamile olduğumu öğrendiğimde doktor önerisiyle başlamıştım, bulantı yapmıyor birde doktorum 9 ay kullnabilirsin ilaç değiştirmemize gerek yok dediği için memnunum