Busraburakkk Kızlar civilde bebişime 6-9 ay kot pantolon aldım oğluma el kadar minicik ya yenidoğan a olur gibi duruyor değiştirsem mi acaba 6 aylık cocuk giyebilir mi o pantolonu
Esraburhnkulu Busraburakkk kıyafetleri ben hep büyük alıyorum anca oluyor lütfen orda yazılan 3-6 6-9 9-12 vs vs inanmayın hep büyük alın
Atlarlayasayan Busraburakkk ben kızomda hep ayınaı a göre giydirdim normal bir bebekti kilosu falan.hala 6 yaşında 5-6 yaş alırım tam yaşını
ecrintosgeliyor Busraburakkk o biraz bebeğe bağlı canım. Ablamın ilk bebeği tam tamına ayıyla uyumlu bedenleri giydi. İkinci bebeği 3 aylıkken 6-9 giyiyordu. Biraz kıyafetin kalıbına ve bebeğe bağlı bence. Bazı 3-6 ay bedenler gerçekten yenidoğan bedeni gibi
Emelinda Busraburakkk benim merak ettiğim de yenidoğan kıyafetleri olur mu bebeğime? Şu an 35 haftalığız 49cm boyu 2600 kilosu. Zaten o kıyafetlerde 50cm yazıyor. Nasıl sığacak çocuk içine?
Busraburakkk Esraburhnkulu ay değiştiriym o zaman bende ne biliyim ayları yazıyo diye ona göre almıştım 🤷🏻♀️
Damlayaz Bende oğluma hep ayına göre alırım gelişimi normal giden bir bebek. Her bebek aynı olmazki bilemezsiniz en iyisi önceden alışverş yapmamak bence ☺️
sudamlasi Misskaynak lcw dan aldım kıyafetleri hepsini. 6 kilonun biraz üstünde bebeğim. 1-3 aylıklar hiç olmuyor zaten. 3-6 dar geliyor, 6-9 cuk diye oluyor 9-12 çok iyi oluyor🤷🏻
Hllslck Anne baba olarak kalıplıysanız bebişiniz de öyle oluyor. Biz de öyle hep büyük beden aldık ve aldıklarımız ilk zamanlar çok az giydirebildim çünkü hızla büyüyor. Oyüzden tam bedenine göre değil de bi tık büyük alın. Oğlum şuan 4 yaşında kıyafetleri 5-6 yaş alıyorum çünkü ailecek uzun boyluyuz çocuk da haliyle uzun.
Momma Tamamen bebeğin gelişimine ve kıyafetlerin kalıplarına bağlı. Aydan ziyade bebeğin boyuna göre alabirsiniz. 0-50cm yenidoğan 50-56cm 0-3 aylık gibi gidiyor. Büyüme tablosunu inceleyebilirsiniz.
Emelinda Busraburakkk uzun olcak kızımız dedi doktoru, o kadar çok yenidoğan aldım ki şimdi korkuyorum ya sığmazsa diye😅