Yildiz-Demir Kızlar 14 haftalık hamileyim siyah akıntım geldi . Daha önce gelmişti doktorum sorun olmaz orda kalan kan çıkıyor dedi . Bugün yine oldu biraz endişe ediyorum yaşan var mı bu durumu kırmızı olursa tehlikeli dedi
HulyA60 Yildiz-Demir Merhabalar öncelikle durumunuzdan dolayı yinede geçmiş olsun diyeyim İçinde kalan kan akıntısı diye bir şey olamaz bende sonuçta gebesiniz ve 14 haftalıksınız bir sorun teşkil edebilir yinede bir hastaneye veya farklı bir doktorada danışabilirsiniz normalde bir gebenin akıntısı beyaz olur belki enfeksiyonla bir durum olabilir inşallah değildir ama mutlaka görünün derim
Yildiz-Demir HulyA60 Aynen hemen beyaz akıntım geliyor zaten bugün yine aynı şeyi yaşadım o günler gittim yine olmuştu bebek gayet sağlıklıydı çok şükür .
ilkkezanneyim HulyA60 benim akıntım sarımsı turuncuya yakın oluyor acaba sorun teşkil eder mi biliyor musunuz özellikle normal günde değil de çok yürüyüp yorulduğum günlerde oluyor bu ben de vücut yorgun olduğu için oluyor diye düşünmüştüm
HulyA60 Yildiz-Demir Çok şükür bebeğin sağlıklı olmasına sevindim ama kendimizide unutmayalım siz yinede danışın tekrar karşılaşırsanız enfeksiyonal risk olabilir sizin için bebek için olmaz bu zaten
Yildiz-Demir HulyA60 İki gündür diş ağrısından uyuyamıyorum çürüme var galiba intihap da var acaba ondan olur mu . İlk gebeliğim o yüzden fazla bilgim de yok
HulyA60 Yildiz-Demir Hiç bilgim yok diş ile alakalı sorunum olmadığı için pek bilmiyorum ama siz yinede doktorunuza danışın bununla geçmiş olsun diliyorum 🌸🙏
HulyA60 ilkkezanneyim Merhaba bilemiyorum sarı turuncu renkde akıntı ama yinede beyaz akıntı olmadıgı sürece sorun teşkil edebilir . Doktorada danışın yinede