efeduru Kızlar bebeğim 23 aylık olacak emziği bıraktırmak istiyorum sadece gece uykusunda emiyor öyle gündüz emzik için ağlamıyor bana bir yardımcı olur musunuz ? İnternette yok kitap okuyun ninni söyleyin bilmem ne diyor saçma geldi bana tavsiyeleriniz neler 🥹💗
Anneoluyorumm00 efeduru emzigin ucunu kesin verin ağzına atacaktır, bi kaç kere istiycek ama kesik olduğu için rahatsız olup bırakır benimki öyle bırakmıştı
Sedann efeduru benim kızım iki buçuk yaşındaydı bıraktı ve aşırı düşkündü gece gündüz ağzından düşmüyordu ben çok konuştum sen artık büyüdün abla oldun bırakman lazım diye sürekli söyledim sürekli konuştum büyüdükçe de emziği dişleyip yırtığı içinde sürekli alıyordum yenisini bir gün gene kopardı bende gene konuştum ve gece olduğunu açık yer yok alamayacagımı söyledim ve o gece öyle yattı ve o son oldu bizim için ama bence bilinç altına önceden konuşarak yerleştirmek gerekiyor bu işe yarıyor bence
Bal1bal efeduru benim kızım 3 yaşında bıraktı zorlu bir süreçti çok alışkandı keştim emziğin ucunu biraz istedikce onu verdim ağladı biraz sonra emmek istemedi
defnevedoruk efeduru benim kızımda 23 aylık 18 aylıkken bıraktırdım ben, sordukça anlattım emzik gitti, bebekler emzik, emer sen artık emzik emmek için büyüdün gibi gibi 3-4 günde unuttu
efeduru Sedann bende bir sizin gibi konuşmayı deneyim inşallah beni anlar ve geceleri zorluk çıkarmaz aslında vermesemde sormuyor ya
efeduru defnevedoruk ayy maşallah maşallah darısı bize olsun ama öyle çokta zorlanmicam gibi şuan emziği kendi attı mesela
Tutaste_ efeduru emziği delin öyle bırskıyolarmıs yads ucunu kesın tadını begenmedıgı bıseyler sürün yada
Anneoluyorumm00 efeduru allah yardimcini olsun, benimki de çok emmiyordu gece gündüz çok zor bırakır dedim ama kolay oldu sende bir dene canım 😊
efeduru Anneoluyorumm00 oğlum da öyle ağlamaz meme için birde uyku saati ben veriyorum kendisi istemiyor belki bende zorlanmam senin gibi inşallah inşallah 🙏🥹
Anneoluyorumm00 efeduru sizinki bence daha çabuk bırakır diye düşünüyorum çünkü sadece gece veriyormuşunuz ondan cabuk alışır