eylul211 15 haftalık hamileyim ve çok çabuk açıkiyorum açlığa gelemiyorum artık sonra yemek yiyince az yiyorum midem ağzıma geliyor gibi oluyor rahatsız ediyor beni hem acikiyorum yiyincede midem rahatsız oluyor ne yapcam ben kızlar
Sutkokusu eylul211 Beni tek kurtaran şey elma ve muz olmuştu midemi bastırma konusunda. Deneyin isterseniz inş işe yarar.
bebeklerim__ eylul211 10 haftalık hamileyim bende aynısı oluyor. Yarım yumurta zor yiyip sonra acıkıyorum. İştahlı da yiyemiyorum midem bulanıyor kesiyor beni.. inşallah tez zamanda biter bu
eylul211 Neferut inanirmisiniz sadece kahvaltıda sık yiyorum ama onun dışında aciksam da midem ağzıma geliyor
Neferut eylul211 vajina büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor maalesef 🥲 iyi anlıyorum sizi mümkün oldukça midenizi rahatlatacak şeyler tüketin süt, yoğurt gibi
Selif1x LadyX bunun çözümü sabretmek :) doktorunuza söylerseniz mide ilacı da verir ama bu haftalarda ve hatta sonrasında bile mide yanması, ekşimesi artık adı neyse bunun çok normal maalesef
Selif1x eylul211 aynen öyle arkadaşım ❤️ sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allah hepimize 🙏 benim son 8 günüm kaldı kavuşmaya 🙈🐥