Syshie Syshie ve ne kadar süre benim gibi 1 ay oldu mu kusura bakmayın çok soruyorum ama umut arıyorum yoksa kafayı yiyeceğim
Syshie Neferut bende günde 2 ye indirmeye çalışıyorum sabah öğle akşam yapıyordum ben. Bugün sabah 9 buçukta kullandım şuan biraz zor dayansamda baya tıkalı burnum zorlamaya çalışıyorum ki yatarken kullanayım birde diye
Syshie Neferut bende günde 2 ye indirmeye çalışıyorum sabah öğle akşam yapıyordum ben. Bugün sabah 9 buçukta kullandım şuan biraz zor dayansamda baya tıkalı burnum zorlamaya çalışıyorum ki yatarken kullanayım birde diye
Neferut Syshie ben az kullandım bir hafta falan kullandım burnumu nemlendirmek için farklı yollar denedim
GulsenUlu Ay evet nolur dogurunca gecsin gebelik riniti 🥲 nolur geciyor deyin, 9 aydir nefes alamiyorum 🫠
dindik Ben de 10 haftalık hamileyim 4. Haftamdan beri koku almıyorum nefesim yetmiyor burnum tıkalı gibi ama değil
CaglaBaykus Syshie yok kullanmıyorum gece uykuda hava nemlendiricisi çalıştırıyorum naneli esans ekliyorum içine faydası oluyor
Aydngrkm Syshie dogumunuz oldu mu sikyetleriniz gecti mi acaba? Bir de ilerleyen yorumlarda 4 gundur spreyi biraktim yazmissiniz. Nasil basardiniz cevap yazarsanz cok sevinirim sizinle ayni durumdayim