erikarpuz hanımlar tam 6 haftalık hamileyim 5 gündür enox 6 binlik vuruyorum hiç morarma yaşamadım doktor morarırsın korkma dedi acaba yanlış mı vuruyorum çok korkuyorum ya etki etmezse diye 🥺
myangelson erikarpuz bende çok morarma yaşamadım tek tük sarımsı morluk oldu o kadar 26. Haftadan beri vuruyorum 36+4 haftaligim
1tosbikannesi erikarpuz bende de bazen oluyor bazen olmuyor canım gayet normal hemşireye sorduğumda kan akışı normale göre daha hızlı olduğu için olur ya da kılcal damarlar yüzeye daha yakındır ona denk geliyordur dedi 🌸
Esraa00 erikarpuz kız yok ilerleyen zamanda istemesen de morarıyor 😂 Benim morardı diye korkmuştum hatta her ikisi de normal dedi doktor Şuan yarıladık yolu karnım taş gibi şişti sağ sol
imrgldn Bende ilk öğrendiğim günden beri kan sulandırıcı vuruyorum , ilk zamanlar çok morarıyordu şimdi daha az bazen hiç morarmıyor cilt yapısına göre de değişkenlik gösterir
Elif222 Bende başından beri oksapar kullanıyorum hep karından vurdum bazen çok morardı bazen hiç morarma olmadı. Uzak noktalara yapmaya çalışıyorum
myangelson erikarpuz göbekten vurmuyorum ben koldan vuruyorum göbeğim gerginlesti iyice vurması zor oluyor o yüzden koldan vurmayı önerdi ebeler
erikarpuz myangelson morarmadığı sürece koldan vurmaya devam edebilirim değil mi benim göbeğim çok acıyor eşim de sindi göbeğine vuralım büyüyünce vurmak çok zor olur kolların çok morarırsa diyor şu an göbeğimin acısına katlansam mı bilemedim
myangelson erikarpuz hangisinden rahat ediyorsanız o şekilde vurun bir de başkası vurunca daha çok acıyor bence. Ben kendim vuruyorum birileri kolumu sıkıyor iki parmağıyla bende dik açıyla iğneyi vuruyorum ilacı orta hızda enjekte ediyorum. Ben hiç göbekten vurmadım ama genelde kol daha çok acıyor diyorlar. Bacaktan vuran da oluyor ama bana kol rahat geliyor
mucizemom8 erikarpuz 6 binlik çok değil mi canım bana 4 binlik vermişti özel bir sebebi var ki 6 binlik bilmediğim için soruyorum ayrıca benim de çok morarma olmamıştı korkma bence 🥰