Noluyoya Haftama kadar gece 2 gündüz de bazen 1 içiyordum şimdi 21 deyim içmeyince bulanıyor yine ama gece 1 e düşürdüm o tutuyor beni
bcnr8 rabiayy gece yatmadan 2 tane içip uyuyordum sabah çok iyi uyanırdım. Sonradan akşamları etki geçince bulantı tekrar vurmaya başlamıştı doktorum saat 16.00-17.00 gibi tekrar 1 tane alabilirsin yani toplam günde 3 olmuş olcak demişti ama ben direnip almamıştım
rabiayy bcnr8 bende sadece bazen içmeyi düşünüyorum sadece bulantı şeklinde devam ederse. Kullanmak istemiyorum çok. Sadece bir işim olduğu zaman vs içerim diye düşünüyorum
Seyma63_ Gece 2 tane alıyorum sabah aç karna bir tane ama asla fayda etmiyo😭 11. Haftadayım 4 kilo verdim, su bile içemiyorum
dilara__0 rabiayy hayır olmadı bende. Uyku hali yapar demişler burda ama ben hep yorgun uykulu olduğum için fark edemedim yan etkilerini
Mervecimmm rabiayy gece yatmadan önce 2 tane içeceksin baktın öğlene doğru bulantı gelecek gibi mi 1 tane daha içeceksin sonra akşama doğru yine bulantı gelecek gibiyse bi tnae daha içeceksin. Ama gün içinde bulantı yoksa içmenegerek yok sadece gece 2 tane iç yeterli. Günde 4’ten fazla da içme
Mervecimmm rabiayy gece içince sabaha gayet iyi oluyorum. Şuan sadece geceleri içiyorum ve hiçbir yan etki yaşamıyorum ama ilk zamanlar gündüz de içiyordum kafamı kaldıramıyordum çok sersemletip uyku hali yapıyordu
Mervecimmm rabiayy ben 8. Haftadan beri falan kullanıyorum şuan 37. Haftadayım artık bünyem alışmış olabilir. O yüzden gece içtiğim yan etki yapmıyor bende.
rabiayy Mervecimmm bulantınız hangi haftada başladı. Benim 5.haftada başladı ama sadece bulantı. İlerde çıkarmaya başlar mıyım bilmiyorum
Mervecimmm rabiayy her iki gebelikte de 8. Haftada başladı. Ve baya kusmalı falan. İlkinde doğuma kadar hiş geçmedi bunda ilaçla idare edebildim.