ebrarmom08 Midemin altinda gobek deligimin ustune bicak saplanir gbi agri girdi kizlar cok kotuyum ya ne olablr bu basina geleniniz oldumu hic lavaboya girdm cktim ve bu degsk agri.girmeye basldi 😵😵😵
Yalinn8 ebrarmom08 gobek deligin mi? 20 lerde bana da 1-2 defa oldu ayaga kalkamamistim, uzaninca hafiflemisti, dr da ya gobek fitigi olabilir demisti ama cikmadii, bi daha da olmadi
Sevdaliza Tatlım öncelikle doktorunu ara sor aynı durum bende de oluyor ani bişey bi süre sonra geçiyor şey dedi bana rahim büyüyormuş sanırım onun ağrısı oluyomuş ama tabikide doktoruna sor
ebrarmom08 Sevdaliza numarasi yok cnm her seferinde almayi unutiyorum 😑 senindemi tarif ettgm yerde midemlemi alakliki dedim bende
Sevdaliza ebrarmom08 evet benimde öyleydi bıçak saplanır gibiydi benimki kramp gibi oluyodu bazen aslında bu zamanlar böyle ağrıların olması normal dedi buna ilave olarak kasıklarında ve belinde de aynı şeyler olabilir ani hisler ama korkma normal kötüye giderse Bilgi ver ara beni dedi bide egzersiz verdi bana ağrıları hafifletiyor diye hamile egzersizi
ebrarmom08 Sevdaliza kasiklarimda vs olurduda midemin orda olnca bebekle alakasi olcgni dsnmedm hic 😵
Dimple23 Büyük ihtimal kaslarınızla ilgili ...rahim yada bebekle ilgili olsa daha alt tarafda sancılar ağrılar oluyo
ebrarmom08 DrElf bicak saplaniyo gbi siddetli kivrandran bi agri oldu karnma.el suremiyodum agrdan sukur gecti