Geçen hafta çarşamba günü doktor kontrolüm vardı gitti doktor USG den baktı herşey yolunda ama daha doğumuna var gibi dedi nst bağlandı düzensiz sancılar çıktı tabi o kadr siddetli değildi
Neyse akşam tekrar gel nst bağlan dedi. Akşam gittim ama sancı çıkmadı ben ebeye evdeyken çok sidetli ağrım var dedim ama o bana nst sancı yok dedi
Altan bakti başka ebede geldi baktı ¾ cm kadr var ama bebek biraz yukarda daha aşağıya inmemiş dedi
Bana istersen yatış yaparız dedi bende sancı yok diye istemedim ağrım olursa direk gelmemi istedi eğer olmazsa suyun falan gelmezse 3 gün sonra acilden giriş yap gel dedi bende tamam dedim
Dün 3.günümdü gidecektim kaynanam gitme bebeğin hareketini hissediyorsun sancım yok birşey yok bekle falan dedi eşimde tekrarlayinca gitmedim
Az önce su gibi birşey geldi sandım altıma yaptım ama azdı yarım birşey geldi
Benm enfeksiyonum çok var artık enfeksiyon mu su mu bilmiyorum
Ağrım hiç yok sancım hiç yok bebeğimin hareketlerini hissediyorum şimdi gitmeme gerek var mı doktora yoksa daha beklim sancım gelsin mi
Bu arada nişanim 36 haftalıkken gelmişti
Şuan ne yapcam bilmiyorum sancım birşey yok gebeligimde 38+3
Hareket hissediyorum kaynanam hossedikce gitme direk kendini ellerine verme suni sancı verir dogurrsun bekle bebeğin vaktinde gelir diyor az önce eşime yarın gideyim dedim hayır bekle sancın gelsin sonra diyor beklemeli miyim