Hasret18ayaz Ckaya60 maalesef benim 17. Haftada suyum geldi tabi ben ilk dogumumdan tecrübeli olduğum için hemen anladım acile gittik amnisur testi ile kesinleşti suyumun geldiği mutlaka gidip test yaptırın üstelik ultrasonla anlasilmadi suyumun geldiği ben ısrar etmesem amnisur yapılmasa anlaşılmayacak ti 1 hafta hastanede tedavi gördüm kesem kapandı şükür şuan 21. Haftadayiz
Ckaya60 Hasret18ayaz nasıl bir şey oldu peki sizde veya sürekli mi oldu hani bir defalık mı bende saniyelik oldu
obli Ckaya60 enfeksiyondan kaynaklı da olabilir amniyon sıvı da olabilir riske atmayın bir an önce hastaneye gidin.
Ckaya60 Çok sağolun kızlar Salı günü gideceğim doktora yazdım bir bakalım gel dedi inşallah ciddi bir sıkıntı değildir. Cidden çok tedirgin oldum.
Hasret18ayaz Ckaya60 sabah 8 de suyumun geldiğini hissederek uyandım kalkıp baktığımda şok oldum afedersiniz iç çamaşırım kan içindeydi ve ayağa kalkmaya bacaklarimdan akmaya başladı ben o anın paniği ile eşime kızım gitti kalk diye bağırıp ağlamaya başladım ben bebeğimi kaybettigimi düşünerek gittim hastaneye ve suyumun geldiginr emindim o hissi biliyorum cunki hastanedede bir süre gelmeye devam etti sonra kesildi ama az az geliyordu kanama sebebi plesentaymis ama suyumun neden geldiği belirlenemedi
Ckaya60 Hasret18ayaz çok geçmiş olsun sıkıntı olmadı dmi sonra. Bende bötle bir şey olmadı kanama yaşamadım su gelince ama çok az geldi devamda etmedi ama beni yine de tedirgin etti. Her ihtimale karşı yarın gideceğim
Pamuk95 Benim de aynı islaklik oldu ama üzerinde hafif sari lekelenmede vardı sonra ki günlerde de az az geldi kuruyunca açık sarı renge dönüyor, bu da su olabilirmi ki 15 haftalik hamileyim
Zeyneppp16 Ckaya60 benimde 17 haftada geliyormuş sızıntı şeklinde ben farketmedim kesem de yırtık oluşmuş enfeksiyondan bebeğimin suyu kalmadı kesede kendini yenilemedi malesef kaybettim bebeğimi 5 ay oluyor. Acile gidin bir gün bile çok önemli
Zeyneppp16 Ckaya60 günlük ped kullanıyordum o ıslanıyordu mesela peçeteye sildikçe sarı sarı geliyordu öğrendikten sonra dikkatli baktım belli oluyordu
dndkksal Ckaya60 kesinlikle sizi korkutmak istemiyorum ama bebegin suyu geliyorsa bir saat bile cok önemli bence burada cevabini aramayip hemen acile gidin bu şekilde bebegini kaybedenler bile olabiliyor
Nazf Ben de iki gündür ic camasirimda islaklik görüyorum. Bugün çok korktum doktora gittim. Vajinal bir test yapıldı bir sorun görülmedi ultrasondada gayet normaldi bebeğin suyu. Bu durumlar çok normal dedi. Baya sıvı gelirse o zaman korkun ve hemen hastaneye başvurun dedi
Ckaya60 Kızlar gittim hastaneye doktor vajinalden baktı ultrasonda baktı su görünmedi hatta suyu fazla bile dedi bana gösterdi akıntıyı sen su zannetmiş olabilirsin korkma dedi. Ama böyle durumlarla karşılaşılanlarda maalesef bebek için çok büyük sıkıntı dedi çok rahatladım çok şükür.
Ckaya60 İnşallah her birimiz sıkıntısız bir şekilde hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Belki kendi canın yansa bu kadar üstüne düşmüyorsun ama senin canının içinde can varsa küçücük şeyden endişe duyuyorsun