gunaymom busrax_ benim 5 6 gün kala negatifti hiç bir şey yoktu dün yaptığım testte böyle sadece ışıkta görebildiğim bir çizgi vardı resmini bile çekemedim bugün yaptığım da belirginleşmişti dönebilir tabii 12.günde belli olmaya başlıyor
GirlandBoy_Mom busrax_ bende 1 hafta varken yapmıştım negatifti 2 gün sonra tekrarladım ve pozitifi gördüm canım ertesi gün beta verdiğimde 17 çıktı😊
busrax_ BengiK geçen hamileliğimde de çatlamadan 10 gün sonra öğrenmiştim bunda da 9 gün yapayım varsa çıkar dedim ama bembeyaz negatif 🙄🥺
Merviny Yumurtlamaya bagli. Erken gebelik olursa erken de cikiyor. Normalde yumurtlaman erkense yoktur. Ama normal bi yumurtlaman varsa beklemen gerekir 😊
Cimcime30 Merviny mesela ben 22 .gunde yumurtladım catlamadam 7 yumurtlamadan 8 gun gectı ne zaman yapım testımı
canimbebegim0909 busrax_ reglime dört gün kala kanda negatif gördüm hatta ona güvendim ilaç içtim bir gün gecikince evde test vardı yaptım meğer hamileymişim mutlaka gecikmeyi bekleyin
canimbebegim0909 busrax_ ve o ay hiç belirtim yoktu 6 haftaya kadar da gebe gibi hissetmedim şu an yeni yeni ağır belirtiler hissediyorum hiç stres olmayın