Durunisa Gögüsümün ucu boyle kesik kesik olmus catlak gıbı cok acıyor asırı decerede emzirirken dayanamıyorum acısına sızlıyo birakınca oglum ne yapmam lazım ya gecmesi için ilk defa geldı basıma
Esra_Elisa8 Durunisa tuzsuz tereyağı kullanın bebeği emzirince yıkayın sonra yine sürün ve hep kuru tutun geçiyor sonra
zynpknt Durunisa tahinin üstündeki yağ yani susam yağı iyi geliyormuş sanırım bide ayva çekirdeğini hafif sulandırıp jel yapınca iyi geliyormuş ikisini çok duydum deneyin isterseniz
Durunisa mrp2023 sade zeytın yagı kullandım iyi gelir yumusatır dedıler dıye baskanvir sey kullanmadım basıma hiç boyle bır sey gelemdıgı için
busyet2002 Durunisa tahinin üstünde kalan yağın iyi geldiğini duymuştum zararı olmaz bi deneyin isterseniz
Kubrayildirimm Durunisa hiçbirşey kullanmayın sadece ayvanın çekirdeklerini çıkartın çay bardağına koyun üzerine yarım parmak kadar su koyun. Sabaha kadar jöle gibi olacak bunu sürün. İnanın mucize diyeceksin ve düzeliceksiniz.❣️ geçmiş olsun
TheMuhtesem Durunisa lansinoh + gümüş kapak. 1 çay bardağı kaynatılmış ılıtılmış suya 1 çay kaşığı karbonat atıp temizliğini de yapın mikrop kapmasın mastiti tetiklemesin.