Ardennnnn psymom yeme yeme valla ye de abartma ben turşu sularına kadar iciyodum 😂 valla yanlış hatırlamıyorsam 70 e yakndim canım doktor ondan söyledi zaten az yavaş diye 😂
Ardennnnn psymom işte bu istekler hiç birmiyo bı tatlı bı ekşi bı tatlı bı ekşi 😅 ben tatlı yiyodum arkasindan tuzlu sonra canım yine tatlı istiyordu böyle bı kısır döngü işte 🤣🤣
Dmrzehra Nanelimon_19 24+1 9 kilo aldım tabiki dikkat etmek önemli bebeğin ve annelerin sağlığı açısından ama her şekildede alıcaz kilo yavrularımıza sağlıkla kavuşmak dileğiyle gerisi hallolur bir şekilde🤗
Mevsim5 _mucizem_ ben daha 13. haftamdayım. Ama anlamadığım bir şey var sabah tartılıyorum aç karna kilom değişmemiş görünüyor. Akşam tartıldığımda 1-1,5 gibi fazla görünüyor. Normal mi bu ödem mi
_mucizem_ Mevsim5 normalde de öyle oluyor bence aç tartılın devamlı. Yediğimiz içtiğimiz etkiliyor hamile olduğumuz için gün içerisinde vücut ekstra ödem tutuyor
Mevsim5 psymom tabi biraz oynar normal bütün gün yiyip içiyoruz ama hamilelikte daha fazla gibi geldi bana
Mevsim5 psymom yha ben hep zayıftım dikkat etmiyordum ama almıyordum da 😅 şimdi hamile kalınca bi korkuyorum çok kilo almaktan.