ysen Kızlar doğum yapalı 10 gpn oldu dikişlerim çok ağrıyor kalçamın üstüne de oturamıyorum artık ağrıdan kuyruk sokumum dikişlerim çok geriliyor döküldüğünü görüyorum ama bu ağrılar ne zaman geçer bu şekilde yaşayan varmı
Sydaglsen ysen sevgiaslanerr Ben ağrılarımı bi hastanede yatarken hatırlıyorum evde bi sancım yoktu 1 gün sonra acaba iltihap kapmış olabilir misiniz antibiyotik kullandınız mı. Ben batikonlu suyla yıkıyordum her tuvalet sonrası doktorum öyle yaptırdı yani başka bi şeyde sürmedim
Ozgekiz ysen basur minderi öneririm. Benim 25 gün kadar ağrım olmuştu, korkutmak gibi istemem ama. Hatta hani normal doğum sonrası kolay oluyordu diye darlamistim herkesi 😇
ysen sevgiaslanerr hayır bulamıyorum hala oturup kalkarken çok zorluyor kalçamda ağrıyor birde üstüne
My-love ysen ağrınızın olması çok normal kısa bir süre sonra geçecektir insan oturamaz hale geliyor ama düzeliyor 1 ay içerisinde falan sık sık yürüyüş yapmaya çalışın elinizden geldiğince
My-love ysen normal ben hatta bir ara kalçalarım ağrıdan çürüyecek sanmıştım ama kendinizi toparladikca düzeliyor
ysen My-love bende aynı şeyi hissediyorum dedim herhalde sadece ben yaşıyorum çok teşekkür ederim aydınlattığınız için
0227asli Bende normal doğum yaptım ilk cocugumda söylediğiniz gibi ağrıdan oturamiyordum zamanla geçiyor vücudun toparlaması 1 yıl sürüyor ikinci cocugumda ağrı sadece belimde vardı ikinci kolay oluyo ilk doğuma gore
0227asli ysen eğer dayanamıycak kadar sa doktora gidin belki yara enfeksiyon kapmıştır oda çok ağrı yapar
ysen Ozgekiz gerçekten bende aynısını söylüyorum çok bunaldım ağrıdan oturup kalkamamak yoruyor beni 13 gpn oldu bugün diyorum srtık ne zaman düzelecek 🥹 Bu arada şey sormak istiyorum ilişki de bi problem oluyor mu bu süreç sonrasında ağrı sızı vs ondan yana da tedirgin oluyorum
Ozgekiz ysen hayır hayır 😊 ilk zamanlar sanki dikiş yerim ağrıyor gibi geliyordu ama psikolojikti heralde. Doğum yapalı iki sene oluyor, hiç ağrı sızı yok çok şükür. Hatta o kadar unutmuşum ki ikinciye hamileyim 🤭
ysen Ozgekiz bende psikolojik olarak öyle hissediyorum ondan tedirgin oluyorum açıkçası çok teşekkür ederim paylaştığınız için 🌸🩷