aysekocaefe Fatmanur12345 Kordon dolanması olabilir Allah korusun siz hiç beklemeyin belki müdahale edilmesi gerekir hemen hastaneye gidin
Fatmanur12345 aysekocaefe evet oluyor bir kaç defa oldu az önce de oldu ama sonradan yumasama da oluyor ama şuanda sertlik var
Fatmanur12345 aysekocaefe içime korku düştü ya ne bileyim insallah bisey yoktur haber veririm canım eşimi bekliyorum acile gideceğiz
Minnakpopus Fatmanur12345 bende oluyurdu canım bir yere toplanıp taş gibi oluyordu karnım ama mutlaka ben hissediyordum ufakta olsa
arasmoms_ Fatmanur12345 inşallah birşey yoktur canım bende doğru düzgün hissedemiyorum aynInhaftadayız yüzü arkaya dönük olunca da hissedilemiyor sadece sertleşme givi oluyor öyledir inşallah
Fatmanur12345 Sema_3858 gevezeyazar1 Diana- Adenkusum Merak etmişsiniz kızlar evet gittim bebek baya inmiş haftamı doldurabilirsin ama sanmıyorum bu hafta içinde suyun gelebilir dedi
Adenkusum Fatmanur12345 canınızı sıkmayın haftanız çok erken değil inşallah sağlıkla zamanında bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲
Sema_3858 Fatmanur12345 çok şükür canım bebek iyiymiş ya haftanda çok küçük değil Allah’ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini yeri daraldı iyice demekki annesi onun için merak ettirmiş seni yaramaz
gevezeyazar1 Fatmanur12345 yeter ki iyi olsun erken bi haftada değilsin sağ salim vaktinde kucağına al inşallah