deletedmom43191 DENIZ_55 pazartesiden beri sürekli kasık ağrım var geçmek bilmiyor alt bölgemde de ağrı var ama nst de sancı çıkmıyor haliyle doktor muayene etmiyor nst de sancin yok diyor hali vakti yerinde bebeginde kilosu çok artmış nasıl dogurucam bilmiyorum 🙄
DENIZ_55 deletedmom43191 sitres yapma inşallah güzel kolay doğumun olur inşallah cnm rabbim bir avazda kurtarsin inşallah seni😊
deletedmom43191 DENIZ_55 amin inşallah bende çok bekliyorum inan 2 3 gündür pek hareket edemiyorum yatarken bile sağa sola dönemiyorum çok zor dönüyorum ilk defa başıma geliyor sebebi nedir hiç bilmiyorum 😒😒 caresizce bekliyorum yarin yine gidicem işte öğleden sonra bakalım
deletedmom43191 DENIZ_55 tabiki çok şükür geri donebildim buralara tekrar yanınızdayım 🥰🥰 böyle değer görmek beni çok mutlu etti beni çok kişi merak etti yoğun da olsam mutlaka sizlerin yanında olacağım 🥰🥰🥰
Girlmama deletedmom43191 36+4 dün kasılmalarım başladı serumla durdurdular taburcu oldum ama hala devam ediyor ve mide bulantım da çok
DENIZ_55 deletedmom43191 dikkat et cnm kendine alıştık sonucta burda sanki birbirimizi tanıyor gibiyiz alıştık güzel haberlerini bekliyorum doğumun olur inşallah cnm 😊
deletedmom43191 Girlmama benimde çok kasılma oluyor ama sancı çıkmayınca birsey yapamıyor doktor bende gün döndü saat 12 geçti 39+6 yım 🙈🙈🙈
Girlmama deletedmom43191 bizim nst de hafif hafif çıkıyor zaten erken doğum riskimiz vardı bakalım nolacak gelmeye çalışıyor dedi doktorum
Bebisiminannesii deletedmom43191 hosgeldin canim , valla insan merak ediyor burada hep görünce aile gibi oluyorsun ,birbirimizden haberimiz olsun. Benim 4 günüm kaldı erken gelmezse adet sancısı gibi sancim var dunden beri, bakalım..
deletedmom43191 Bebisiminannesii hosbuldumm 🥰🥰🥰🥰 evet ya 3 gun yazamayinca bende üzüldüm merak edenlere karşılık veremedim diye ama çok şükür buralardayim yine evettt ne çok arkadaş edinmisim farkında olmadan hepiniz iyiki varsınız 😘😘😘 benjm normalde cuma 40 haftam doluyor ama doktor 41 beklicez diyor sonrası nasıl ilerler bilmiyorum bende de kasık ağrısı ve alt bölgede ağrı var ama nst de çıkmıyor 🙄 bazen öyle ağrım.oluyor ki neneler gibi iki büklüm geziyorum 😔😔
Bebisiminannesii deletedmom43191 2 hafta sonra kucağımızda bebislerle sohbet ediyor olucaz insallah😊 tek temennim saglikla gelsinler bi aksilik olmadan evimize hemen gelelim inşallah. Ilk oglumda 1 hafta enfeksiyon sonrasında sarılıktan yatmistik malesef.
deletedmom43191 DENIZ_55 sende dikkat et benim kadar sende önemlisin 🥰🥰🥰 evet farkinda olmadan çok dost edinmisim inşallah bende öyle hikayemle gelmeyi istiyorum 🥰
DENIZ_55 deletedmom43191 sağol canım teşekkür ederim 🥰Amin inşallah gelecen doğurdum diye postunu görecen sonra ben paylasacam nasip olursa inşallah 🥰
Girlmama deletedmom43191 20-80 arası gidip geliyordu serumlar baya işe yardı ama şimdi geri başladı gibi çok kötüyüm valla inanılmaz bulantım var en çok da o mahvediyor beni