Meryemm46 Kızlar sağ kasıkta ağrı batma gibi ağrılar gebelik belirtisimi yoksa miyom kist yok cevap verirseniz sevinirim
Cemilememmedova Apandisit ağrısı gibi ağrım vardı doktora gitdim, sağ yumurtalıkta büyüme var denildi daha reglime vardı hamile olduğumu düşünmüyordum, 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Meryemm46 Cemilememmedova cnm adete kaç günün var birde benim karnım Cook sisis birde goslerim sağ kasıkta ara ara batma oluyo olabilirmi acaba ya
Cemilememmedova Meryemm46 göğüste şişkinlik, karında şişkinlik hafif bulantı vardı, regl olucakmış gibi ağrılarımda vardı, hamileymişim
Meryemm46 Cemilememmedova hm benim de 13 günüm var ama seni görünce bir umutlandim ya sık sık agirmiyor qniden kaltigimda ya otrdugumda ama seninde boylemiydi
Cemilememmedova Meryemm46 ilk kez ağrı oturduğumda aniden başladı gece boyu sürdü, yarın doktora gitdim, apandisit değilmişim, ara ara ağrıyordu hatta -6-7 haftalarında bile ağeıyordu
Meryemm46 Cemilememmedova ay bendede var saydikalrindan ama vallahi artık yani hayrlisi ama bu sendeki sağ kasık ağrısı adete ne kadar vardiki basladi
Meryemm46 Cemilememmedova midem bulanmiyor ama ara ara kasık agrilarim var özelikle sağ bazen goslerim şişiyor bazende normal ama şu kasık agrisini anlayamadim
Cemilememmedova Meryemm46 inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin, 6-7 gün adete vardı ağrım başladığında