minikmucizemm_ @Kelebekkkk34 evet kuzum senıde etıketlemek ıstemıstım kullanıcı adındakı 34 rakamı aklıma gelmeyınce etıketleyememıstım şansıma gördün açtığın postumu🥹
Kelebekkkk34 minikmucizemm_ yaa nasip oldu yinee 😊🌸 hadi inşallah güzel haberler verirsin ne zaman çıkacakmış sonuç
minikmucizemm_ @Kelebekkkk34 kan vermedım askım henüz sadece ovülasyon ve hcg testi yaptım ıkısınıde buraya attım 😊😇
minikmucizemm_ @Kelebekkkk34 dün vericektim özele gitmiştim acilden kabul etmedıler polıkınlıktendende sağlık sigortamın poliçesi nedeniyle red oldu o yuzden veremedım şimdi saglık ocagında verıcem yarına cıkar muhtemelen cıkar cıkmaz haber vercem kuzum 🥹🥰
minikmucizemm_ @Kelebekkkk34 sonuc yarın öğleden sonraya cıkar dedi sağlık ocagındakı hemsire ben sımdı e nabızda yatar kalkarım belkı yansıtırlar dıye sksjsjd
miavgunlugu SuEr_Tu1512 pik ten bu yana 9. Gün, çatlama dan bu yana 8. Gün erken test yapsam bende görür müyüm sizce
Kubusnn miavgunlugu bence 2 gün daha bekle en azından çatlamadan 10. Gün bakmış olursun bazen erken çıkmayabiliyor
Kelebekkkk34 minikmucizemm_ ayy çok sevindimm canımm hadi hayırlı olsunn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰
minikmucizemm_ @Kubusnn amin inşallah🙏13.gün kaset test yaptım hafıf silik çıkmıştı gölge gbı buraya atmıstım zaten 15.gün yanı dünde kan testı verdım bugunde sonucumu öğrendım kuzum🌸darısı ısteyen herkesın basına rabbım ınsallah ısteyen herkesın kucagını doldurur❤️🙏
SuEr_Tu1512 Ayy 79du demii🤦 Kafam o kadar allak bullak ki, herşeyi karıştırıyorum🤭😅 Sildiğimde de şey yazıyordu. Sonucun kaç?😅🤭🤭