Morcivert061 Kizlar 17 haftalik hamileyim 2 gundur gobek cevreme belirli araliklarla kramp girmeye basladi gecede kivrandirdi biraz diktoru aradim ama ameliyattaynis ulasamadm. Nirmalmi boyle durum gobek buyudugu icinni boyle yoksa
ebrarmom08 Morcivert061 canm ya ayni durumu yasyorum post actm hatta senin postunu gormden once midemjn altnda gobek delgmn ustunde bicak saplanr gbi oluyo kivrandryo adeta banada bilgi verrmsn ogrenrsen bisy 😖
Cileklipasta Bende gece giren bi ağrı tarif ettim doktoruma kramp giriyordur karnına dedi. Süt ürünleri tüketmemi söyledi özellikle yoğurt. Ara öğünde yoğurt yiyin yemeğin yanında değil. Süt için bir de. Doktorunuza da danışın yine de. Doktora ulaşana kadar deneyin diye yazmak istedim.
Morcivert061 ebrarmom08 cankm konustum doktoorumla 4. Aydan itibaren olur dedi bana magnezyum vermusti onu kullan cok hareket etme bol su ic dedi. Eger artarsa acile git bi serum soyledi onu yapsinlar dedi. İsterden sende ara bi dokyorunu
ebrarmom08 Morcivert061 benm agrim gecti cnm.cok sukr o an icjn cok kivrandryodu bi yarim saat 1 saat surdu gecti🙏