Masalceylan Kızlar eşim makinasını aldı ama hangi deterjanı kullanmak gerekiyor bilgim yok bilem yardımcı olabilir mi
Mmeerrveeee Masalceylan fakirin makine için olan halı koltuk yıkama deterjanı var lavantalı ben onu kullnıyorum
Mrvsmt2502 Masalceylan vanish in halı koltuk şampuanı var mesela başka marka bilmiyorum öyle özel ürünler oluyor
CihanEge Masalceylan leke durumunu bilemem canım ama beyaz sabun yeterli. Makine içine deterjan koyma, sadece su yeterli. Beyaz sabunlu su ile koltukları sil sonrasında makineden su fışkırt iyice çektir tamamdır 🌼
Mmeerrveeee Masalceylan bn kullanıyorum çık leke var işe önce normal leke çıkarıcı sıkıyorum snra makineye dedgim halı koltuk şampuanı koyuyorum lekeler çıkıyor
Sila_aylin66 Masalceylan fakirin deterjanını alma canım hiç güzel yıkamoyor paran boşa gider ben Arap sabunu ile yıkıyorum bu sıvı olanlarla mis gibi yıkıyor Doa markanınkini kullanıyorum
CihanEge Masalceylan leke kalmıyor canım. Temizlikte beyaz sabundan ötesi yok bence. Diğerleri hep para tuzağı 🙊
Fatma5806 Masalceylan canım ablam be eşim bu işin içinde Arap sabunu ve aspirin kullanıyorlar 🙈 duymasınlar