Kubusnn MujganisMom acaba sıvı alımına dikkat etmeden mi yapılmış testler banada öyle geldi ilk testi pik gibi de değil gibide
MujganisMom Kubusnn Aynen valla farklı geldi bana da ilk defa böyle gördüm en azından değerlendirip hala test yapmaya devam ederse arkadaş belki test bozuktur diğer günlerde de çıkar çift çizgi.
Laleesra Sat tarihi 19 mu ? Adetten hemen sonra pik olan var ama düşük ihtimal 20 si pik gibi de değil gibi de teste devam et bence canım ilerleyen sonuçlarda belli olur
Kubusnn MujganisMom biraz daha baktımda daha pik değil bence hiçbirisi kağıt testler daha iyi oluyor galiba ovulasyonda
MujganisMom Kubusnn Herhalde valla hiç bilmiyorum bende bu ay bir gebenin günlüğünden ovulasyon testi alacağım bu ya öyle deneyeceğim.
Kubusnn MujganisMom bence kağıt olanı tercih et onun testlerine iyi diyorlar ben innovita kullanmıştım
MujganisMom Kubusnn Öyle çok övüyorlar ki valla bir buçuk senedir bebek istiyoruz olmuyor. Gözüm o kadar her şeye kör oldu ki nerde ne var kim ne dedi direk oraya yöneliyorum hani kullanınca olacak ümidiyle. 🥺
Kubusnn MujganisMom evet bursda çok deneyip hamile kalan var zaten görüyorsunuzdur bir umut deniyor herkes genelde olumlu oluyor sizde de olumlu olur inşallah 🤲