_umudumvar_01_ Baby_B bende özelde doğum yaptım öyle bişey yok mümkün değil hiçbir hastane öyle bişey yapmaz ki varsa bile istemiyorum deyin bebeğim yanımda kalsın diyin hatta öyle bir hastane varda ben değil orda doğum yapmak önünden bile geçmem o nasıl saçmalık
Baby_B deletedmom43191 Annem abimle beni özelde dogurmus Hemsireler ilgileniyor dedi.Oyuzden sordum.Bende suan öyle olmadigini dusunuyordum.Eskiden öyledir belki
deletedmom43191 Baby_B 20 25 sene öncesiyle şimdiki zaman bir mi…bebek seninle birlikte durur hep doğum anından taburcu olana kadar hep senledir
Baby_B deletedmom43191 24 sene oldu evet canim. Buraya sormak istedim.Arkadaslar cevapladi rahatladim☺️
Cansu4401 Baby_B 3 sene önce yapmıştım özelde böyle bişey yaşamadım canım belki her hastane farklı olabilir
crazyymom Baby_B ilk çocuğumu ozelde yaptım, hiç öyle bsy olmadı, hiç duymadım ama dizilerde filan yapiyolar, belki size söyleyenler ordan esinlenmiş, fazla dizi izliyor olabilirler 🤷♀️
deletedmom43191 crazyymom kız nezireee annesi bunu özelde doğum yapmış annesine öyle yapılınca bu kendine de yapılacağını zannetmiş
crazyymom deletedmom43191 ay bilemedim şuan öyle bi hizmet yok 20 25 sene önce olması bana tuhaf geldi millet gelişir biz geriliyoruz o zaman 😁 bu arada nezire değil nazire canim düzeltmiş olayım ay ifsada olduk ama neyse artık 😁
Baby_B deletedmom43191 annemin beni dogurdugu hastanede olucak dogumum😂 Zannetmiyorum simdi öyle olacagini
deletedmom43191 crazyymom 😆😅😅😅 gerçek ismin o mu ben lakap falan zannediyodum onu gülelim istedim canişkomm😅😅