kardelen54 Asilzedemom evet burda sorulan her soruya en başından beri insan gibi cevaplar alıyorum orda alamayınca ya da yorumlarima dönulmeyince kendi kendime dedim acaba yeniyim ondan mı filan ama alakası yok demek ki
Asilzedemom kardelen54 yok canjm yok mahalle kahvesi gibi olmuş dertleşme yeri veya sağlık sorunu paylaşılan bir yer değil pek
Aylaa123 kardelen54 bem orda hiç post açmadım ama yorum yazdığım kişiler kaale alıp cevap vermiyor 😂somrada kendi postu üste çıksın diye kendi kendime yazıyoe bi cevap verilene cevap ver demi 😂
gurbette_bir_anne kardelen54 Bende bir süre kullandım sonra ayrıldım sadece birbirini tanıyanlar cvp yazıyorlar
nazli_bebegimm kardelen54 tam aksine canım banada kimse burda dönüş yapmıyor orda sorumu cevaplıyorlar sizdr orda size dönüş yapmasa anneler gün odası etiketi ekle kaynanamı dövdüm başlığı ekle bak bakalım naısl doluşuyorlar
bulutsm kardelen54 oradakiler bebişleriyle uğraşmaktan belki yazamazlardır🤷♀️ Burda ilk bebeğine hamile olan çok belki o yüzdendir🥰