Kubra3454 Herşeyi de sormak istemiyorum açıkçası ama bilgi vermesi gerekmiyor mu? 37+4 de gittim haftaya yine gidicem belki söyler o zaman ve kanala indiğini elle muayene de mi anlıyor yoksa ultrasonda mı? Söylemezse ben sorucam çünkü
kedilibebeli Kubra3454 Alttan muayenede anlıyo diye biliyorum çünkü beni ilk kez 37+1 de alttan muayene etti ve o gün kanala inmemiş çok yukarda demişti. Ne zaman iner dediğimde de belli olmaz bir anda bir gecede inebilir demişti. Yani doktoruna sorsanda bunun net cevabı bebiş ne zaman isterse ☺️ 38+3te gittiğimde tekrar alttan baktı kanala girmeye yeni başlamıştı mesela tam kanalda değildi. 38+4te de doğurdum
anonimuye Kubra3454 ultrasonda belli oluyor bzmki gecen hafta alnına kadar inmişti gösterdi hatta üç boyutluda. bu hafta burna kadar inmiş dedi alttan acılmaa ve ne kadar yukarda olduguna bakmişti
Baby_B Kubra3454 36+1 deyim Dün doktorum baya asagi inmis dedi Ultrasonla bakmisti Cumartesi cati muayenesi olucak
ipekveatlas doğacağı gün bile kanala inebilir öncesinde inecek diye bi şey yok oğlum 40+2 de geldi o gün indi kanala