larinmom Mommylerim ikinci oğlum geliyor nasipse 😍 İsim olarak kararsız kaldım sizinde fikrinizi almak isterim🥳 1- Marsel Arden Alaz
CoolMamaMode larinmom kesinlikle Marselll 😍 benimde oğlum olacak ama eşim ile bu isim konusunda anlaşamadık o yüzden başka isme karar verdik ama bana bıraksaydı marsel koyardım net :)
ipekveatlas alaz ismini çok beğeniyorum ama anlam olarak iyi değil diyolar:( ilk oğlum atlas ikincisi erkek olursa düsündüğüm isimler arasında bulunuyo alaz ama anlamından dolayı korkuyorum
larinmom ipekveatlas evet anlamı tam fırlama olacağım anne diyor 🤣❤️ ilk oğluma unisex Larin ismini koydum çok beğenerek aylarca linç yedim ne biçim isim yok anlamı kötü bilmem ne diye 🤣 eşimde Arden diyor bakalım büyük ihtimal Arden olucak canım
larinmom CoolMamaMode teşekkür ederim canım babalar karışmasa olmaz zaten benimkide herşeye muhalefet iki isim koyacağız bu sefer onun beğendiğini ben asla istemiyorum sadece kimlikte yazıcak🤣
CoolMamaMode larinmom sen o kadar karnında taşı et bi de doğur onlar ismini koysun hadi ordan😂😂 şaka bi yana sağlıklı olsun zamanında vaktinde kucağınıza alırsınız inşallah ♥️♥️
Gamzeli_03 Merveemctgcl kız o marşal 😂😂😂😂 isim kulağa hoş gelebilir ama anlamı önemli bir ömür o çocuk o ismi kullanacak