Selam arkadaslar herkese. Birkac gun once sezaryen dogum yaptim. Dogumum hic beklemedigim anda oldu. Ama sukurler olsun sorunsuz gecti. Dogumum resmen suprizlerle dolu oldu. Ilk once zamani ve sekli supriz oldu. En bombasi ise aylarca kiz bekledigim bebisim erkek olarak dogdu 😂🥰 o kadar kontrollere gitmeme ragmen demekki boyle tatli suprizler de oluyormus 🫠 Ilk bebegim ve kiz olacagina bu kadar eminken ve o yonde kendimizi hazirlamisken, aniden ameliyathanede tebrikler oglunuz oldu denince benim yasadigim soku az cok tahmin edersiniz 😂 bebegimin gorunce ona dokunup sevince iyi ki, sen dedim ❤️ dogum surecini boyle atlattiktan sora lohusalik basladi. Ve benim bodazladigim hisse tam olarak bu. Surekli aglama duygum var, uykusuzluk, emzirirken gogus ucu agrim, eski rahat zamanlari ozleme duygum, bebegim icin endise. Kisaca surekli duygu yogunlugu yasiyorum. Yete bilicekmiyim endiselerim var. Bu sure ne zaman biter kendimi ne zaman toparlarim bilmiyorum. Sizden bu konuda yardim istiyorum. Bu zamanlari ne zaman biter 😞