Tuceoz_3 Kızlar İki gündür bi şiddetli baş ağrısı çekiyorum varmı aranızda böyle sorunlar yaşayan. İnce ince ara sıra kasılmada oluyor ama rahatsız edici değil .. Siz nasılsınız?
beysenyil Tuceoz_3 baş ağrısı için tansiyonunuzu ölçtünüz mü hiç ? Bende öyle enseden başlayan bir baş ağrısı çektim bi kaçgün doktora gidince öğrendim meğerse bende gebelik tansiyonu varmış 🥹
birkizanneesi Tuceoz_3 kaaç haftalıksınız? Birde başkalarının tansiyon çıkınca baş ağrısı çeker benim tansiyon düşünce baş ağrısı çekerim. Ya düşmüştür ya çıkmıştır. Ara ara tansiyon ölçmek lazım
Tuceoz_3 beysenyil Hayır ölçtürmedim hiçte aklıma gelmedi aslında aaat kaç oldu uyandım halen ağrıyor, ama benimki böyle gözlerimin ve başımın üstünde benimki de tansiyon dan sanırsam. Işığa sese tahammülüm yok
beysenyil Tuceoz_3 tansiyona dikkat edin lütfen ihmal etmeye gelmiyor. Doktorum gebelik tansiyonunu ilaçla dengede tutamazsak bebeğinizi erken doğurursunuz demişti
Tuceoz_3 babyandmomy__ 37+4 haftalığım böyle kaşıktan karnıma doğru ince sancılar geliyor ara belime vurdu bi kaç kez genelde gece oluyor
birkizanneesi Mmehtappp benim oluyordu geçti çözümü cross masaj tabanlı terlik almak oldu ama orijinal değil kaliteli. Çok rahatlarçdım evin içinde giyiyorum doğuma giderken de giyip gidecem
Mmehtappp birkizanneesi ya sorun şu ki çalışıyorum ve üniforma ile çalışmak zorundayım yani bot giymem gerekiyo o zorlicak gibi beni
birkizanneesi Mmehtappp evet maalesef o zorlayacak seni ben çalışmayı bıraktım. Bebeğim doğsun 1 buçuk yaşına falan gelince geri mesleğime dönecem. Yoksa beni de çok zorlardı Allah yardımcın olsun cnm
babyandmomy__ Tuceoz_3 ben 31 haftalığım 1 haftadır bebeğimin bir tarafa toplandığını hissediyorum bir iki saniye sürüyor bazen canım da acıyor tekme yada kayma değil ama daha önce olmuyordu hiç bu kasılma mı demek
Tuceoz_3 babyandmomy__ O kasılma değil bence büyüdüğü için yeri daralıyor. Bende de böyle bir yere toplanıyor karnım acıyor. Sancı/ kasılma böyle adet sancısı gibi karından vuran yalancı sancıymış. Gerçek sancı belden kaşığa bacaklara doğru vuruyormuş gebe okuluna gitmiştim oradaki ebeler dedi . BM’nde bugünlerde başladı kasılmalarım