Womanmom15 Kızlar 4 gün sonra 37.haftaya giricem karin inmesi ne zaman oldu sizde gören karnin daha inmemis diyor normal mi acaba
Baby_B Womanmom15 36 dayim İnmis demisti annem gecenlerde Bugun doktorumda bebek kanala yerlesmis İnmis asagi baya dedi Bugun farkediyorum bende karnimin indigini Herkeste farkli ama 39 da inende var
ddefnos Womanmom15 bebeğin kanala inmiş miydi doktor muayenesinde genelde kanala girdiği zaman öyle görünüyor
Mervecimmm Womanmom15 36+2’yim 4-5 gündür bebeği daha aşağıda hissediyorum nefes alış verişim biraz rahatladı ama bu sefer de hiç eğilemez oldum.2 gün önce doktora sordum inmiş biraz ama daha doğum kanalına girmemiş dedi.
Womanmom15 ddefnos bebegin kafasi asagida dedi sadece kanal filan demedi devlete gidiyorum soracagimida unutuyorum acelede bu hafta sorucam bakalım
Sila_aylin66 Womanmom15 benim ilk gebelikte 39 hafta da doğum yaptım daha inmemişti bunda 34 haftalığız ama üç hafta oldu hemen hemen ineli
Sila_aylin66 Womanmom15 tabiki mide kısmım çok rahatladı ama alt kısım rahatlaması🤣sürekli wc sürekli baskı oluyor
Womanmom15 Mervecimmm benimde dünden beri gaz sancısı gibi agrim oluyor hafif ağrı bacak aram aciyor zaten yere bişey dusuncede aman degip almiyorum bile 😂😂
Bedriye12 Womanmom15 benim ilk çocuğum 42 haftalık doğdu inmedi doğumda bile acil sezeryan oldum ikinciye 37 haftalık hamşleuim bu da hala inmedi😂