Songurbetul Kursatsmommy 38+5 nişan geldi bugün saat 14.30 da sancılarım giderek şiddetleniyor 3 cm acılmam var sancılar suanda bile dayanılacak durumda değil tez vakitte bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah allahım yardım etsin
BusraS1907 Kursatsmommy allah yardımcınız olsun🙏bende 40+2 deyim açılmam ve sancım olmadıgı için salı günü sezaryen olucam . Doktorum suni sancı vermek istemedi açılma olmadıgı için . Süreci yazma fırsatınız olursa çok sevinirim
BusraS1907 Hunilianne222 suni sancı sonucu açılma oldu mu ? Kaç saat sürdü ? 40+2 deyim doktorum suni sancı vermek istemiyor açılma olmadıgı için
ayskzly BusraS1907 Benim de 39+4 doktor salıya kadar bekleyelim , sancı yoksa suni sancı verip başlatalım dedi.Ama suni sancıyla bebeğin aşağı inme garantisini de vermedi maalesef, o yüzden kabul etmedim , bekleyeceğim biraz daha 🥲
Seymaaa05 Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez vakitte kolaylıkla doğum yaparsınız 🥹🙏 lütfen dualarınız da bize de yer verin sağ Salim sağlıklı şekilde zamanında kucağımız alalım bizde☺️
Beybyi Kursatsmommy siz mi istediniz doktor mu önerdi acaba çünkü 41. Haftaya hatta 42 ye kadar bekliolar
BusraS1907 ayskzly çoğunda inmediği için doktorum da suniyi o yüzden önermedi boşuna acı çekiceksin die .gönül ister ki kendileri gelsin ama olmayınca olmadı allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏
Muhammedimm09 Kursatsmommy Allah yardımcın olsun canım ya çok yıpratıcı bir süreç biliyorum ama çok az kaldı sağlıklı kucağına alırsın bebeğini inşallah ❤️