caglaoztrk E-B 35.hafta +2 ya da 3 kilo tam bilmiyorum. Kilo alma korkusuyla ilk 3 ay pek yemedim sonrasında da yedim ama ölçüleri dengeledim. Ne kadar az kilo o kadar rahat hamilelik 🙊 bebişe faydalı şeyleri daha çok tüketirdim başa dönsem sadece 😄
Busehazal2303 E-B bende hiic değil ,37 hafta alinan kilo 30 ,ilk hamileliğimdede öyleydim sonra 60a düşmüştüm gene aynı kilo alimim oldu sağlık olsun diyorum dogurunca veriliyor o yüzden için rahat🤭🙈
Asyatsdmr 33+0 4 kilo aldım toplam o yüzden fazla gibi ama kişinin bünyesiyle alakalı eğer şeker kolesterol tarzı birseyin yoksa kendini rahatsiz hissetmiyorsan kiloya takılma bebeğinde sende sağlıklıysaniz doğumdan sonra verirsin
Gzmbskn caglaoztrk merhaba nasıl beslendiniz acaba bende şuan 14 haftalığım henüz almadım ama bulantı ve kusmalardan dolayı almadım verdim 4 5 kilo 53 kiloyum siz sonrasında nasıl beslendiniz acaba
Bsygt95 Ben 100 e aşkın kilom hamileligim boyunca doktorum 15 kilo müsade etti düşünün yani suan 17 haftada 5 kilo almışımdır bence normal kafanı böyle şeylere takma bi sıkıntın yoksa keyfini yaşa ama dozunuda aşma🥰
caglaoztrk Gzmbskn öğlen öğünü yapmadım genelde sabah kahvaltılarını sağlam yapıyordum, abur cubur çok nadir tükettim gece yemelerim hiç olmadı 6-7 de akşam yemeğimi yedim sonra çay içtim sadece o şekilde