Tugcenurkaran Sizce Alara minel kulağa nasıl geliyor aklımda çok fazla isim var ömür boyu kullanacağı ismi kötü seçmek istemiyorum
Parinas Tugcenurkaran bence güzel ama soyadla birlikte uzun olur mu ona da bakmak lazım. Kulağa gelişi hoş
Ebrueren Tugcenurkaran of 30 haftalık oluyoruz daha bir isim koymadık ada ismini kesin düşünüyorum ama eliz ada , ada naz , mira ada , lilya ada. Kararsızım
Busranurer Alaranin manasını bilmiyorum ama minel ismi Arapçada -den ekidir. İsim olarak kullanılması pek uygun değil sanki. Siz bilirsiniz tabiki
Tugcenurkaran Tuana aklımda olan isimlerden biri ama ablasıyla ismi uyumlu olsun istiyorum ablasının adı Elisa Duru
Sena-cy00 deletedmom43191 arinmommy Benim 20 aylık kızımın adı Ahsen, gerçekten isim anlamı çok anlamlı, Kur’an da en güzel anlamında isminin anlamı.. 🌸🌸🌸 Yakın arkadaşımın kızının adı da Asel o da Cennet deki bal ırmağı demekmiş..
Mavisannexl Tugcenurkaran nasip olursa ben kızıma Eflin koyacağım ilk kızım da ecrin 🥰 Eflinden önce ceylin çok düşünmüştüm 🫶🏻
bal_14 Tugcenurkaran Büyük kızımın adı Esila cinsiyete bir kız bir erkek dediler en son kız dediler onun için de Ebrar düşünüyoruz biz ailece E harfi ile başlıyoruz Ersin Ezginur Esilanur Ebrar olacağız nasipse