Akseec Kivircikannee ayyy heyecanli anne adaylariyiz bakalim insallah hayirlisiyla pozitileri yagdiralim suraya😍😍
Akseec babygirl02 bencede canim gecmis olsun camasirina nioli yağı falan damlatanlar var onu bi dene istersen enfeksiyon gebelige engel degil yazmis arkadas belki de hic etkilemeyecek asilamayi doktor da ilac verir gecer gider insallahhh🤲🏻
babygirl02 Kivircikannee peki bu idrar yolu enfeksiyonu ile vajina enfeksiyonu aynı mi ikiside mi gebeliğe engel değil yoksa ikiside aynı şey mi
Akseec babygirl02 etmem mi hic ediyorum canim benim rabbim tez zamanda sifa versin bianonce gecsin gitsin insallah🤲🏻💝
babygirl02 Akseec kız bu vajına enfeksiyonu ve idrar enfeksiyonu ayrı şey mi yoksa ikisi de aynı mı biliyor musun
Akseec babygirl02 ay bilmiyorum ama ayni seydir bence ya ben biraz arastirmistim onu ayni diye hatirliyorum bir gebenin gunlugu paylasmisti ordan hatirliyorum ayni diye biliyorum
babygirl02 Akseec gerçi yarın idrar tahlili vericem orda çıkmazsa vajina enfeksiyonu demektir bende bilmiyorum aynı şey mi değil mi acaba vajina enfeksiyonu da gebeliğe engel oluyor mu
babygirl02 Mervesp vajinal enfeksiyonu da geçirir mi şimdi bilmiyorum idrar mi yoksa vajina enfeksiyonu mu
Akseec babygirl02 senin asilamadan sonra göğüslerde hassasiyet basladi mi canim benim bugun asilamadan sonraki 2. Günüm göğüslerim de hassasiyet basladi
Tutar13 Herkes bişeyler icin cabalıyor benimde guzel pik oldu 3 gun once ama catlamıyor malesef havuxta yedim 3 tane ama yok malesef hala iki cizgide var