Sahra25 Kızlar 15+0 haftalık hamileyim 2 gündür başım catlıyor öyle böyle değil ama sadece bi noktası yani sağ kaşımın üst tarafı resmen zonkluyor geçiyor tekrar başlıyor, ilaçta almadım parol korktum içmeye yaşayan var mı ya nasıl geçirdiniz
mrp2023 Sahra25 parol içebilirsin birde migren taşları satılıyor mentollü onlarda iyi gelebilir çoğu hamile kullanıyor ☺️
Sahra25 cilginhatun böyle bi ağrı yok ama resmen zonk zonk 2 gündür mahvoldum sabah uyandım yine ağrıyla ilk ağrıyı hissettim gözümü açınca resmen neden oluyor bu ya nasıl geçecek
cilginhatun Sahra25 ev havasız mi acaba malum havalar karli cam açmamış olabilirsin havasız ortamda ağrı yapar
Sahra25 cilginhatun hayır canım hep açık yani gün içinde yemek yaparken bile açıyorum dün gece birden girdi bu ağrı ve 2 gündür geçmiyor yani
Sahra25 cilginhatun hayır yok aslında ama zaten tek bir nokta ağrıyor yani doktora yeni gittim bide şimdi bu sebeple hiç gitmek istemiyorum parol bi zarar vermiyor dimi bebeğe ya günde kaç tane içebilirim acaba
cilginhatun Sahra25 zor halde kalinmadikca parol bile onerilmiyor ama sen kötüyüm diyosun günde 1 2 içebilirsiniz fazlası zarar
Cemreaden777 Bahsettiğin ağrıyı yaşıyorum hergün ama bende migren var oda tetikliyor gebelikte zaten olur ağrı ama sağ kaş sol kaş tek taraf berbat bir ağrı hemen az hisseiğim zaman parol içiyorum birde sabah kahvaltıdan sonra hemen demir ilacım var onu içiyorum ilaçlarımı eksiksiz içiyorum Sıcak duş iyi geliyor onun dışında ağrıyan böylede buz gezdir baya iyi gelir birde bengay diye krem var masaj kremi onu çok az sürüyorum başım ağrıdığı zaman hatta kafamın içine dahi o kadar rahatlıyorum ki
Sahra25 Cemreaden777 şimdi bende sıcak duş aldım canım bide parol içtim sakinleştirdi baya anca uyurum artık ama gebeyim bu parol zarar vermez dimi parol 500 mg yazıyordu üstünde
Sahra25 cilginhatun valla dün dayanamadım artık bir tane içtim beni mis gibi uyuttu bide hemen kesti ağrımı yemin ederim kafam patlayacak gibiydi, bugün biraz daha iyi uyandım ama ara ara yokluyor bu ağrı beni
Eternal06 Merhaba benim de çok fazla baş ağrım var zonklama şeklinde(iki haftadır ara ara oluyor). 14. haftadayım bulunduğumuz hafta ile mi alakalı acaba. Sizin geçti mi?