Strawberry48 Sevimaltnn ben çok takıntılı biri değilim ama kaldığımız yerlerde ya da restorantlarda hiç sorun olmadı Ege mutfağı bir de bize çok yakın her şey.. bir de aradığınız gıdayı her yerde bulabiliyorsunuz şükür sorunsu geçmişti … siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
Sevincblbl Sevimaltnn ilk ayımda öğrendiğimde ülke dışına çıktım bir problem olmadı uçak vs. 6.ayımda 4 saat arabayla Ankara’ya gittik iki gün kaldım döndüm ama biraz yürümüştüm yorulmuştum vs gelince doktor kontrolüm vardı ve serviks bir anda kısalmıştı 42 den 26 mm e düşmüştü doktorum evde yatış ve progesteron fitil verdi. Tabi o yolculuğuma mı bağlı bilmiyorum ama tatile giderseniz de çok tempolu çok yorucu şeyler yapmamanı tavsiye edebilirim. 🌸
annesim220508 Sevimaltnn ben çok şükür hiç hamile gibi değildim çok rahattım doktorda onay verince sıkıntı etmedim şimdi olsam geme giderim 😂 ya 8 ay diyordum da hani hafta hafta oluyor ya aslında doğumuma 1.5 ay var gibiydi yani şöyle 32. Haftamdaydık ya 38+4de de doğumum oldu oyüzden belki rahattım 😂
kbraiskliii Öğrendikten iki gün sonra,araçla 4-5 saat yolculuk yapıp tatile gitmiştik 4 haftalıktı 🐣 Havuza hiç girmedim denize girdim bol bol sadece her girip çıktıktan sonra mayomu değiştirdim ☺️
2baby1mom__ Tatile gitmeden bı gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim yani ilk 4-5 haftalıkken gittim ve baya hareketli bı tatildi atlamali yüzmeyi vs. Daha sonrasında 5-6 aylıkken gitmiştim bı sorun yaşamadım
Aylaa123 Sevimaltnn evet doktor izin verdi ama havuza girme dedi ben denize girdim enfeksiyon riski çok havuzda önerilmiyor
Mervecimmm Sevimaltnn ben 10 haftalıkken falan gitmiştim. Hiçbir sorun yaşamadım sadece o haftalarda çok halsiz oluyorsun ve mide bulantısı oluyor o yüzden pek tadını çıkaramamış
Hevespiera Haftamda tatile gideceğiz 7 saatlik bi yolculuk olacak havuza girmemişsiniz denizden de korkuyorum bi sıkıntı olur mu sizce denize girsem 🙏🏻