Mommysangels Kızlar merhaba Etlik şehir hastanesinde önerebileceğiniz kadın bir doktor var mı iyi dediğiniz😇
Yetersukrbck_0618 Mommysangels sait erbey çok iyi bi doktor iki kere gittim ikisinde de kendisi kontrol etti baya da ilgilendi fotoğrafını çekmeme izin verdi cinsiyeti o söyledi
Kalbiminsesi Mommysangels canim oneri yapicagimiz bi sistemle calismiyor etlik her gittignde farkli bi dr bakiyor kapida yazan dr ismisyle icerdeki farkli oluylr asistanlar bakiyo cunku sait erbey diye aldim icerde kadin dr.vardi misal
Yasminasell Mommysangels bende ilk defa gidicem tarama için rastgele randevu aldım geneldede asistan doktorlar bakmiyomu zaten
Mommysangels Yasminasell yaa kaç haftalıksınız? Kimi doktorlar kendileri geliyormuş falan da ondan sorayım dedim kimi hiç bilgilendirme vermiyor falan diyor bi kararsız kaldım
Yasminasell Mommysangels 17+4 normalde ben mamak devlet hastanesine gidiyorum orda hep kendi doktorum bakıyor bayada ilgililer asistan doktor falan yok o yönden çok iyi gidersen orayida tavsiye ederim