Kızlar benim ilki normaldi ikincisi göz rahatsızlığımdan dolayı mecburi sezeryan oldum. Tıp fakültesinde oldum çok çok memnun kaldım. Ameliyathaneye girmeden damar yolu vs açıldı. Sonta takılırken inanılmaz acıdı ve benden sonra kim taktırdıysa hepsi çok bağırdı galiba yapamayan birine denk geldik sonra başka bi doktor geldi o hemen 5 sn de taktı ama acılıydı yalan yok. Ameliyathaneye kadar herkes çok ilgiliydi ben kendimi özel hastanede gibi hissettim ama çok da dua etmiştim iyi insanlarla karşılaşayım diye. Belden iğne acımadı o kolaydı doğum anında ben çekiştirmeleri hissettim ama öyle dayanılmayacak bi baskı vs asla olmadı ki anksiyete tedavisi görmüş bi insanım. Biraz bulantı oldu iğne yaptılar geçti hemen. Ameliyat kolaydı sonra biraz açılmanız için bi odaya alıyorlar orda aşırı titreme geldii o kadar çok titredim ki sıcak hava makinesi gibi bişey verdiler. Odaya geçtim asıl problem o zaman başladı tansiyon 15 16 inmedi sonra düşürmeye çalıştılar kan tahlilleri vs bişey bulamadılar. Tansiyon düştü bu sefer çarpıntı 140 a çikti galiba korkumu bastırınca hepsi patlak verdi😂 Ben ameliyattan öğlen 12 gibi çıktım tansiyon yükselince beni yürütmediler gece 2 gibi kendim kalktım tutunarak yürüdüm korktuğum gibi olmadı. Ha bide karna basma olayı uyuşuk olmama rağmen çok kötüydü sezeryanın en kötü yeri bence o ama iyiliğimiz için yapıyorlarmış iyi mi kötü mü bilemedim bugün 10. günüm ama oğluşum yanımda dünyalara bedel herkesin kolay doğumları olsun inşallah🌸🌸