Semauzun Busramnida ya bende ikisi de yok. İkisine de okeyim 😅 içime de şu cinsiyet bu cinsiyet diye doğmuyor hiç 😅
srzblgn Gunellka ikili testte nasıl öğreniliyor acaba? Hafta olarak mı dediniz yoksa ikili testte herhangi bir yöntemle mi öğreniliyor
Suzunn Kirazdere ayyy bu beni üzer 20. Haftamda gidicem inşallah gösterir çünkü 15. Hafta gittiğimde göstermedi :(
Asliakkaya_1 Haftamda devlette erkeğe benziyo dediler 16. Haftamda özele gittim gene erkek dediler 23. Haftadayız detaylıya girdim ve kesinleşti erkek olduğu😄🩵
Suzunn Kirazdere hayır ben zaten söylemeyin dedim kâğıda yazın dye rica etmiştim şansıma zaten söyleyemedi
Sultan2533 Semauzun evet öğrenirsiniz bende yurtdışındayım 5 aylık olmadan söylemiyorlar burada ilk hamileliğimde 12 haftalıktım Türkiye’de muayene oldum bebek kendini gösterdi ve doktor emin olduğu için cinsiyeti söylemişti
Semauzun Bugün kontrolüm vardı.. öğrendim kızlar sordum cinsiyet gözüküyor mu diye baktı.. iki bacak arasına erkek dedi 💙💙 zaten söylememe bile gerek tok gözüküyor dedi 🥹🥹💙