eylul_08 kızlar reglim dört gün gecikti yaklaşık bir hafta öncesindede kahverengi lekelenmem oldu. Şuan hiç bir şey yok. 18 inde erken gebelik testi yaptım silikti bu sabah tekrar yaptım negatif..
Nurkl eylul_08 ben de kimyasal gebelik yaşadım ¾ hafta önce doktor korunmayın dedi korunmadık adet günüm 2 gün önceydi hâlâ bir şey görünmüyor ben de merak ediyorum gebelik mi var yoksa adettim mi değişti yarın test yapacağım umarım pozitiftir .
eylul_08 mucizemom8 ilk yaptığım artmed bugün yaptığım softec. Artmed çok güvenilir olmadığı söyleniyor ama bilmiyorum
mucizemom8 eylul_08 aritmed yalancı pozitif veriyor ama sofcet öyle değil silik çizgiyi sofcet de mi gördünüz
Mtt34 eylul_08 3 gün erken olduğun için belki reglin döngün değiştiği için geç olmuş olabilirsin canım ama yinede bi gebelik testi alıp kesinleştirebilrisin
mucizemom8 eylul_08 ben de kimyasal gebelik geçirdim ve 9 aydir bekliyorum reglm daha çok var bekliyorum nasip kısmet olur inşallah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlat versin bizlere rabbim 🤲
2prensesannesiiii eylul_08 ben 2 gün önce kan vermeye gittim sağlık ocağında regl oldum idrar tahlili yaparken kan ve idrar istediler benden idrar yaparken geldi gelmekte olan 😂
Yigitasff eylul_08 benim adet düzensizliğim vardı bu ayda adet oldum sandım iki üç damla kahvergi yapışkan kanamam oldu
mucizemom8 eylul_08 amin canım inşallah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlatla sevindirsin rabbim 🤲 sat 8 subat bazen benim oynama oluyor günlerde canım