betulvemaya_ Merhaba arkadaşlar kordon dolanması yaşayan var mı henüz 28. Haftadayız bir kere ve gevşek şekilde de olsa kordonu dolanmış bu haftalarda yaşayan var mı ?
2minnakannesi0 betulvemaya_ benim 30.haftadan sonra kordon iki kere boynuna dolanik şekildeydi doktorum bu normal doğuma engel değil dedi 15 gün önce normal doğum yaptım 2 kere boynuna 1 kere karnına dolamis küçük bey öyle doğdu
Mry2020 betulvemaya_ 22.haftada bana da bir kez dolamış dedi doktorum ama nedense çok önemsemedi suyun biraz fazla yediklerine dikkat et dedi su fazla olunca çok rahat dönüyormuş zaten aşırı hareketliydi dikkat ettim biraz şimdi daha normal hareketleri ama hep de aklımda başka doktora da gidicem
Dilamser betulvemaya_ benimde ilk bebeğimde kordon 2 tür dolandı ona rağmen normal doğum yaptım için rahat etmemsito 2 3 farklı hastaneye gitttim bir problem yok dediler öyle normali denedim .
Kevsssim Müdahale edilmedi mi? Bende 29. haftadayım doktor kordonu çok uzun hareketlerini takip et hareketsiz kalırsa hemen gel dedi. Siz nasıl farkettiniz ve ne yapıldı acaba ?
betulvemaya_ Kevsssim ben hiç fark etmedim 28. Haftada öyle sıradan bi kontrol amaçlı gittiğim gün doktor söyledi ama gevşek şekilde atmış çok sarmamış dedi çıkarabilir iki haft sonra gel dedi çok hareketli bi bebek çıkarır dedi bilmiyorum bu cuma kontrol var umarım çıkarmıştır
betulvemaya_ Kevsssim şuan bekletmedeyiz çıkarmazsa sık sık kontrol edilip gittiği yere kadar devam edşcez tek sıkıntı erken alınabilirmiş onu da istemiyorum bi de normal doğum olmazmış
Kevsssim betulvemaya_ sağlıkla gelir inşallah size ve ona bir şey olmasın da sezeryan yada vajinal hiç önemli değil🙏🏻
Baharlina betulvemaya_ benimki de iki kere dolamış 33. Haftadayım günde 10 kere hareket etmezse gel dediler takipteyim evet sezeryan şart dedi
betulvemaya_ 2minnakannesi0 yaa peki zor oldu mu doğum benim ilkim de sezeryan ya bu şekilde zor olur diye düşünüyorduk ama şükür ki açılmış şuan kordon arkasında
2minnakannesi0 betulvemaya_ yok o kadar kolay bi dogum oldu ki elhamdülillah bu ikinci dogumumdu ilkinden daha kolay oldu