deletedmom43191 Ahhh bacım yaramı deştin😂😂😂 Geçen gün internet te eşim görmüş sıfır Bosch marka uygun geldi neyse sipariş verdi bende çok sevindim ama içim hiç rahat değil adamı aradı doktor muş yurt dışına gideceği için satıyorum demiş 😡PTT AVM den sipariş verdi para gitti sonra tekrar gönderin para hesaba gelmedi diye aradılar eşim baktı para gitti yani biraz şüphelendi dedi hesapta başka para yok gönderemem dedi eşim, aradı güya kargo şirketiymis 15 dakika içinde parayı göndermez seniz işleminiz gerçekleşmeyecek.Esim siz dolandırıcı siniz dedi adam lafı geveledi.Bide pazar yani gece 11 polisi aradı PTT AVM yi aradı çok ilgilenmediler.Dolandirildik . Baktı ki siteye bi biz değilmişiz.Saglik olsun gidecek para varmış 🤷İki gün sonra haberler de çıktı 450 kişiyi dolandırmış lar yakalandılar.O teselli oldu 😂😂 Ama biz bir defa para gönderdik çoğu 3 4 kere göndermiş yaa ona üzüldüm insanlar ne emeklerle kazanıyor Allah cezasını versin böyle insanların.Birde doktorum diye insanların güvenini kazanmış 😠