Gzde4507 Merhabalar erken doğum yaptım. Sütüm gelmiyor manuel göğüs pompası aldım ama süt gelmiyor elimle sıkınca az az geliyor. Elektrikli göğüs pompası alsam hemn gelir mi?hangi marka almalıyım Yada hemn gelmesi için ne yapmam lazım. Bebeklerim küvezde emzirme yapamıyorum.
Mothersbaby Gzde4507 weewell touch almıştım. Benimde bebeğim küvezdeydi. Bu pompa resmen sütümü arttırmıştı mutlaka bak
mlkkk Gzde4507 manuel hiç bir halta yaramıyor elektirkli olarak uygun fiyatlı dersen kiwi güzel işini görür Philips ve lansinohta en iyisi kafan kulağın rahat olur hiç zmana kaybetmeden al birini
Hansa123 Gzde4507 ben de 5 gün önce doğum yaptım bebeğim küvezde medikalden Babyvacc emzirme pompası kiraladım hız ve vakum ayarları çok güzel özellikle küvezde yatan bebekler için bu makineyi öneriyorlar
Ozgekiz Gzde4507 o kısmı hiç bilmiyorum, hastaneye sorabilirsiniz, yönlendirirler diye düşünüyorum. Ben mamajoo kullanmıştım, memnundum
Mothersbaby Gzde4507 benimde gelmiyordu bebek emmediği için getirmek çok zor. Göğsüme şırınga yaptılar , manuel pompa yaptım, elle sağdım hiçbiri işe yaramadı pompa aldım 3. Yapışımda süt gelmeye başladı ama 2 saatte bir sağman lazım ki hemen gelsin
Gzde4507 Hansa123 bn mochi aldım çok güzel çok iyi işe yaradı. Emzirme saatinde emziyitprum diğer zamanlarda da sağım yapıyorum. Mochi sayesinde geldi sütüm. Kiralama bilmiyorum hiç sormadım varmı yok mu