Aşırı Pozitif Sezeryan hikayesi ile geldim size 🌸
İlk Doğumum normaldi 2 sene önceydi ama doğum esnasında omzunu kırdılar bebeğin ve bana yanlış dikiş atıldı tekrar dikiş sonrasında dıştan kist oluştu. Normal denilince korku içindeydim. Buna devlette özelde sezeryan önerdi aynı şeyler olmaması için. Neyse özelde günümüzü kararlaştırdık 20 şubat perşembe 🥲❤️
Birgün öncesi grip oldum soğuk aldım boğaz burun felaketti. Doktorum sorun değil sabah gel dedi. Gittik hastaneye bekledik anestezi ile görüştüm spinal önerdi tamam dedim ama hep genel istiyordum ben. Ameliyathane cıktık o karmaşayı görünce korktum yapamam uyutun dedim ve direk tamam dediler. Enn son bana iyi uykular dediklerini hatırlıyorum birde uyanınca ağrı içinde uyanırsın ne kadar ilaçda versek hissedeceksin dediler. Eşime de doktpr aynısını söylemiş eşim gözümü açar açmaz defi ağrın olacakmış haberin olsun 🙄🙄
Neyse uyandım yatağa geçireceklerken bian ben kendim geçmeye başladım hemşire dur napıyorsun dedi geçerim ben dsdim ve geçtim. Hemen kendime geldim 40 dakşka sürmüş anestezi alıp kendime gelmem. Bebeği kilosunu boyunu sordum ilk önce. Neyse 2 saat sonra heöşire geldi ağrın var mı nasılsın dedi gayet iyiyim dedim gitti. Öğleden sonra doktor geldi şok diyor sen şuan ağrı içinde kıvranman lazım rahatsın. Hemşire dedi ilk defa bizi yormayan hasta bu. Ağrı kesici bile yapmadık sesi çıkmıyor doktor dedi cildin çok iyidi yormadı güzeldi. Hemşire 1 saat sonra gene de hem antibiyotik hem ağrı kesici getirdi yaptı. İlk yürüme işin çok korkuyordum herkes kötü diyordu. Buarada kum torbası da koydular hiç hissetmedim 4 saat sonra geldiler almaya keşke kalsaydı daha iyidi dedim😂 büskivi meyvesuyu içyim 1 saat sonra yürüme için geldiler benim için korkulu an. Bian karşıya bakıp pat hızlıca yürümeye başladım hiçbişey yok ne ağrı ne sızı.. heöşire şok😂 oturttu dinlen dedi dinlendim masadan tutup tek başıma kendim kalktım yürüdüm tutunarak. Doktor geldi başın dönmedi mi miden nasıl gayet iyiyim dedim. Ondan sonra beni tutana aşk olsun. Tuvalete kendim kalkıp kimseden asla yardım istemedim. Bikere daha gece ağrı kesici yapıldı ama iyiydim ben. Sabah oldu oda içinde geziyordum. Refakatçim işi çıktı gitti bebeğime tek başıma baktım altını değiştim üzerini derken eşim geldi odayı beraber topladık çantamızı hazırladık eve geldik