Fatmanur12345 ? Normalde olmazdı baskı gibi çok nadir olurdu baskı da sızlama da oluyor bir kaç saattir ara ara oluyor
Tugba2794 Fatmanur12345 buna benzer bir durum ben de var 32. Haftada basladı bebek normalden daha asagıdaymıs biraz riskli oldugu ıcın yatmamı ayakta durmamamı soyledı doktorum. Suan 33+2 yim
keyfimin-kahyasi-misin Fatmanur12345 normal bebek büyüdü iyice düzenli bir sancin kasilman yoksa korkacak bir durum yok
Elvygt56 Fatmanur12345 35+2 yım bendede öyle 30dan sonra başladı benim her doktora gittiğimde normal dedi dinlenince geçiyor
Fatmanur12345 Fatmanur12345 yani o baskı ve sizi olduğunda hiç hareket yoktu ondan değildir herhalde yinede bilemiyorum ilk gebelik diye size sorayım dedim kontrole daha var
Fatmanur12345 deletedmom43191 evet doktora da söylemiştim kontrol haftada bir oluyor artık tabi bir daha var randevuma
deletedmom43191 Fatmanur12345 anladım 😒 bilmiyorum ki üşütmeden kaynaklı olabilir belki idrar yaparken ağrı yanma oluyor mu
Granit Fatmanur12345 benzer ağrı çekiyorum vajinada ve karnımın altında . Doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor normal diyor özellikle ayağı kalkarken canım çok açıyor . Oturunca ve dinlenince geçtiği için haftalardır doktorum normal diye takip ediyorum.
Masal7778 Benimde öyleydi başlarda önemsemedim ama bir sabah uyandım adet olacakmisim gibi ağrı his vardı hemen hastaneye gittim sancım çıktı ciğer geliştirici iğne falan yaptılar eğer geçmiyorsa sende bir git kuzum
Fatmanur12345 Masal7778 geçti bir kaç saattir olmadı canım insallah olmaz sen kaç haftalık oldun aynı haftalardaydik sanırım