Dunyammmmmmm Merhaba hanımlar☺️ Reyap hastanesinde özellikle Dr.Mesut Karakuş ta Doğum yapan var mı aranızda ? Normal mi oldu sezeryan mı ? Tecrübeniz nasıldı ?
Mhtpbyrk Cemnec bende nereida hanıma gidiyorum mecburiyetten mi sezeryan oldu yoksa doktor mu istedi bazı doktorlar öyleymiş 😑😑 birde doğumda da muayene de ki gibi destek oluyor mu 😊🙈
Cemnec Mhtpbyrk neredya hıca mukemmel hergun kontrol için geliyordu odamıza cok ılgılı . 38+5 de ters donmemisti birde 53 cm 3600 du biz istedik sezeryanı .
Dunyammmmmmm Mhtpbyrk işte en büyük handikap bu zaten. Doğuma kadar normal Doğumu destekliyormuş gibi görünüp bi bahaneyle sezeryana alan doktor çok ne yazık ki....
Mhtpbyrk Cemnec olsun sağlıklı olmuş ya çok şükür ben ameliyat masasından korkuyorum kesilmek bana hep ürkünç gelmiştir o yüzden normal istiyorum inşallah normal olur ☺️🙏🏻
Mhtpbyrk Dunyammmmmmm maalesef öyle Türkiye’de 🙄🙄umarım normal Doğum yaparız da sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucağımıza i 🙏🏻😍 Ben sezeryandan korkuyorum 😂🤦🏼♀️