Yasemin0642 Doktor bi tahmin yapabilirim ama kesin olarak 16 da söylerim dedi bende meraklandım açıkcası 🫣
Yasemin0642 deletedmom43191 qalında çok gzl kareler yakalamıştı ekranda gördüm ama onları çıkartmadı ya üzüldüm bende :(
Yasemin0642 Elamomy yok söylemedi 16 da net kesin söylerim dedi şuan tahmini söyleyebilirim dedi ve söylemedi
Yasemin0642 2prensesannesiiii şuana kadarki en neti bu biliyomusun okdar düzgün kareler aslında yakandı ama onlardan almadı ya üzüldüm şuan
Yasemin0642 deletedmom43191 ya ewet bende hoşlanmadım hiç.benim ilk çocugumda bu haftalarında öyle net fotoları varki bunda hiç alakası yok ya aynı hastane bide özel niye böyle yaptı anlamıyorum
deletedmom43191 Yasemin0642 yani o kadar para veriyorsun istediğini alamıyorsun yani saçmalığa bak paranla rezil olmak buna deniyor heralde
Yasemin0642 kelebeginannesi_ inşallah gönlümden kız geçiyor 1 tane oğlum Rabbım bunuda tattırsın inşallah bana ama herşeyden önce sağlıkla gelsin bebeğim 🥰❣️
Yasemin0642 deletedmom43191 bgün tam olarak bunu yaşadım biliyomusun sekreterinden tut hasta hakları birimine kadar yeminle Hagi odaya girsem bgğn bi ruh hastasıyla karşılaştım 😒